Искате ли да подавате ДДС декларацията докато сте на почивка?



         Повечето счетоводители съобразяват ритъма си на живот със сроковете които данъчната администрация и статистиката им поставят.
         Запитвали ли сте се какво би било ако имахте достъп до всичките си програми, данни и електронни подписи по което и да е време и където и да се намирате. Може да звучи изненадващо но това не е само мечта а реалност. С нашата услуга – myClusterDesktop, ние преместваме целият Ви компютър в облака, т.е. на сървъри разположени в надежден дата център, и Вие започвате да работите отдалечено. Това разкрива нови възможности пред Вас – като да отидете на почивка и и да си свършите работата, която е възникнала извънредно. Единственото от което имате нужда е интернет и устройство през което да достъпите сървърите на които е качена информацията Ви – (това може да е лаптоп, таблет, телефон а дори и компютър който не е ваша собственост). С тази услуга сроковете няма вече да пречат на плановете Ви, а Вие ще преоткриете свободата и възможността да и се наслаждавате без ограничения. Автоматичните архиви на цялата информация Ви дават надеждност и сигурност. Нашите системни администратори са на Ваше разположение и могат да отстранят възникналите проблеми бързо и ефективно, без да се налага да идват до Вашия офис. Може да избирате измежду по-голям брой служители, които да работят за Вас, защото вече няма да е необходимо да се намират в определен град или офис – те просто ще работят отдалечено.
         Докато другите използват облака за съхранение на информация, ние го използваме за ежедневна работа.
       Да се работи отдалечено има много предимства, и това внася нов привкус в живота Ви, като например сутринта да карате ски а след обяд да подадете ДДС.

www.myclusterdesktop.com
office@myclusterdesktop.com
Tel: 0700 17 696

5 comments:

christmaslights said...

You have done a great job I hope you will do much batter in the future Legal Aid Translation.

praise said...

This is fantastic thanks

praise said...

This is zoosk thanks


This is Gcash thanks

This is Sparked Dating thanks

praise said...

This is good thanks

This is good thanks

This is good thanks
This is good thanks

Settlor said...

Your post is best post
global companies hiring remote