Искате ли да подавате ДДС декларацията докато сте на почивка?





         Повечето счетоводители съобразяват ритъма си на живот със сроковете които данъчната администрация и статистиката им поставят.
         Запитвали ли сте се какво би било ако имахте достъп до всичките си програми, данни и електронни подписи по което и да е време и където и да се намирате. Може да звучи изненадващо но това не е само мечта а реалност. С нашата услуга – myClusterDesktop, ние преместваме целият Ви компютър в облака, т.е. на сървъри разположени в надежден дата център, и Вие започвате да работите отдалечено. Това разкрива нови възможности пред Вас – като да отидете на почивка и и да си свършите работата, която е възникнала извънредно. Единственото от което имате нужда е интернет и устройство през което да достъпите сървърите на които е качена информацията Ви – (това може да е лаптоп, таблет, телефон а дори и компютър който не е ваша собственост). С тази услуга сроковете няма вече да пречат на плановете Ви, а Вие ще преоткриете свободата и възможността да и се наслаждавате без ограничения. Автоматичните архиви на цялата информация Ви дават надеждност и сигурност. Нашите системни администратори са на Ваше разположение и могат да отстранят възникналите проблеми бързо и ефективно, без да се налага да идват до Вашия офис. Може да избирате измежду по-голям брой служители, които да работят за Вас, защото вече няма да е необходимо да се намират в определен град или офис – те просто ще работят отдалечено.
         Докато другите използват облака за съхранение на информация, ние го използваме за ежедневна работа.
Да се работи отдалечено има много предимства, и това внася нов привкус в живота Ви, като например сутринта да карате ски а след обяд да подадете ДДС.


www.myclusterdesktop.com
office@myclusterdesktop.com
Tel: 0700 17 696

No comments: